Log In | Forum Promo | Sekilas Info | Iklan Premium

Subscribe: Posts Subscribe to Revolution ChurchComments

Sunda Euy

Talak Tilu


Mani nyeri nyeri nyeri teuing
Ciri hati di tah belahkeun
Henteu beunang ku disabaran
Aduh ala ieung tega teh teuing

Indit sore kurunyung geus shubuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Bathin nyeri ceurik sorangan
Aduh ala ieung tega teh teuing

Reff :

Nyeri nyeri nyeri moal beunang diubaran
Kajeun tutup urang paeh ge teu panasaran
Mengpeung ngora keneh
Mengpeung urang can batian
Pek geura serahkeun talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curalit
Boga rasa sok sieun lain
Mun teu robah teu eling-eling
Aduh ala ieung tega teh teuing

Prev Next Next
 

Entri Populer