Log In | Forum Promo | Sekilas Info | Iklan Premium

Subscribe: Posts Subscribe to Revolution ChurchComments

Sunda Loh

Duriat

Dina hate kuring anjen cicing
Dina hate anjen kuring cicing
Beuner-beuner henteu bisa ngejat
Di beungket ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neang lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu di palire

Reff :

Duriat teu bisa di ganti ku rupa
Duriat teu bisa di hilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datangna heunte ka paksa

Di kodratkeun dina hate ti dituna
Di takdirkeun dina rasa ti dituna
Di buka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa dina raksa kaheman

Prev Next Next
 

Entri Populer